Har du fået gennemgået boligens el for nylig?

Vi gennemgår din bolig for fejl og mangler med dig. Herfra kan du få et fast tilbud, der sikrer dig og din familie mod fejl i el-installationen.

Hvad er et el-tjek?

Når vi som autoriseret el-installatør har gennemgået boligens installationer, får du indblik i boligens tilstand og hvilke forhold, der eventuelt skal udbedres. I forbindelse med et el-tjek kan vi give et fast tilbud, på de installationer med fejl eller mangler. Vi kan samtidig besvare spørgsmål, hvis du går med en drøm om at bygge ud eller renovere. 

Hvorfor et el-tjek?

Et el-tjek giver tryghed og sikkerhed for dig og din familie. Størstedelen af el-installationen ligger gemt i vægge, loft, kælder, paneler, m.m. og har du en beskadiget del, kan det have fatale konsekvenser. Med et el-tjek fra TK-TEK gennemgår vi alle husets installationer og sikrer at det overholder lovgivning og er forsvarligt installeret.

Hvem får lavet et el-tjek?

Det er typisk boligejere, erhvervsdrivende med butik eller kontor som får udført el-eftersyn. Det behøver ikke at være i forbindelse med et salg, det kan være inden renovering, inden skaden sker eller hvis der skal gøres klar til at forny husets el-installation. 

Vi oplever stadig en større interesse for at få gennemgået husets el-tavle og øvrige installationer. Det er klogt, da mange ikke er klar over hvordan du vedligeholder din el-tavle. 

Er du klar til fremtidens el?

Med et el-tjek fra TK-TEK kommer vi forbi og gennemgår din bolig. Vi kan herfra hjælpe med at forny installationen i det omfang der er behov for. Måske du bor i en ældre bolig, hvor der ikke var samme behov for elektriske apparater som i dag. I dag har en gennemsnitlig familie en smartphones, tv i flere rum, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, computere, wifi osv.

Med et el-eftersyn kan vi hjælpe dig med at få et overblik over installationen, så du kan fremtidssikre din bolig og holde værdien ved et senere salg.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os