5 tips til at udnytte dit udendørs lys

Udendørs lys har indflydelse på både udseendet og funktionen af ethvert hjem. Lys kan skabe en hyggelig atmosfære, øge sikkerheden og forbedre udseendet på ethvert hjem.

Der er mange overvejelser, når man skal vælge det rigtige udendørs lys. Men når først du har fundet det perfekte lys til dit hjem, er der en række ting, du kan gøre for at udnytte det bedst muligt.

Her får du 5 tips til, hvordan du kan udnytte det udendørs lys, du har valgt til dit hjem.

Lys i indkørslen

En af de første ting, du bør overveje, når det kommer til udendørs lys, er, hvilket lys du ønsker at have i din indkørsel. Lys i indkørslen sikrer, at du kan se, hvor du skal parkere, og det gør det også nemmere for gæster at finde vej til dit hjem.

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger lys til din indkørsel. Det første er, om du ønsker at have lys, der kun tænder, når det bevæger sig, eller om du ønsker et lys, der altid er tændt. Det andet er, hvor mange lamper du ønsker at have. Og det tredje er, hvilket materiale lamperne skal være lavet af.

Et godt tip er at vælge lamper, der er lavet af aluminium eller kobber. Disse materialer er nemlig meget holdbare, og de tåler også vejret godt.

Lys i garagen

En anden ting, du bør overveje, når det kommer til udendørs lys, er, hvilket lys du ønsker at have i din garage. Lys i garagen gør det nemmere for dig at finde det, du leder efter, og det gør det også muligt for dig at sidde i din garage i langt flere timer, selvom det er mørkt. Det gør det også muligt for dig at arbejde i din garage om aftenen, selv efter mørkets frembrud. 

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger lys til din garage. Skal lyset kun tænde når du bevæger dig, eller ønsker du et lys, der altid er tændt. Du skal også overveje hvor mange lamper du ønsker at have i forhold til garagens størrelse. 

Lys på terrassen

Terrassen er et af de steder, hvor det er vigtigt at have godt udendørs lys. Lys på terrassen gør det nemmere for dig at se, hvad du laver, og det gør det også muligt for dig at sidde ude i langt flere timer, selvom det er mørkt. Du kan bl.a. plante blomster på sommeraftner og sidde i dit loungesæt og slappe af under et tæppe. 

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger lys til din terrasse. Det første er, om du ønsker at have lys, der kun tænder, når det bevæger sig, eller om du ønsker et lys, der altid er tændt. Det andet er, hvor mange lamper du ønsker at have. Og det tredje er, hvilket materiale lamperne skal være lavet af.

Et godt tip er at vælge lamper, der er lavet af aluminium eller kobber. Disse materialer er nemlig meget holdbare, og de tåler også vejret godt.

Lys i udestuen

Udestuen er et af de steder, hvor det er vigtigt at have godt udendørs lys. Lys i udestuen gør det nemmere for dig at se, hvad du laver, og det gør det også muligt for dig at sidde ude i langt flere timer, selvom det er mørkt. Det er især dejligt om vinteren når du stadig kan holde varmen i udestuen. 

Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger lys til din udestue. Du kan bl.a. overveje hvor mange lamper du ønsker, og hvilket materiale de skal være lavet af. 

Lys i haven

Haven er et af de steder, hvor det er vigtigt at have godt udendørs lys. Lys i haven gør det nemmere for dig at se, hvad du laver, og det gør det muligt for dig både at arbejde længere tid i haven, men også sidde og nyde dine flotte bede på sene sommeraftener. 

Der er flere ting, du kan overveje, når du skal vælge lys til din have. Du kan overveje hvor mange lamper du ønsker alt efter hvor stor din have er. Derudover er det også relevant at overveje om du ønsker lamper som kun tænder ved bevægelse, eller om de skal være tændt hele tiden i et valgt tidsrum.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os