El-arbejde og el-installationer

Alt el-arbejde og el-installationer udføres hos TK-TEK A/S

Vi udfører både små og store el-installationer og hos både private og erhverv.

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Hos TK-TEK kan vi bl.a. hjælpe med følgende:

  • Nybyg med traditionel eller intelligent installation (eks. intelligent styring via smartphone)
  • Små el-opgaver, som tilføj/fjern stikkontakter, montere lamper eller tilslutning af hårde hvidevarer
  • Store el-opgaver, som udskiftning af gruppetavle, tilbygninger, renovering eller optimering af eksisterende installationer
  • El-installation med jord, så dit hus er fejlstrømbeskyttet
  • Fejlfinding på el-installationer
  • Komplekse tekniske el-installationer
  • Ladestander

Mindre renoveringer

Alle huse får med tiden brug for at få skiftet en stikkontakt eller et lampeudtag. Vi kommer forbi uanset størrelse. De små renoveringer kan forebygge en senere skade og spare dig for mange penge.

Tilslutning af komfur, vaskemaskine, tørretumbler m.fl.

Har du brug for hjælp til at få tilsluttet dine hvidevarer? Vi kigger forbi hurtigt og montere uden problemer din nye vaskemaskine, tørretumbler eller etablere stik til samme.

Har du allerede installeret dine hvidevarer, men har brug for at få dem tilsluttet i en fast installation, så kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Kontakt TK-TEK A/S nu

Har du brug for en elektriker, men føler ikke at ovenstående rammer helt plet? Så kontakt Jan Søgaard. TK-TEK udfører som sagt alt indenfor el-installationer og vi har elektrikere i hele landet.

El-arbejde
kontaktoplysninger
Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os