Som elektriker fra Kolding har vi mange års erfaring indenfor detail, netværk, renovering og projektledelse. Alle vores elektriker svende er naturligvis uddannet og tager sig grundigt af vores lærlinge.

Som el-installatør følger der et ansvar og det tager vi meget seriøst hos TK-TEK A/S. Vi sørger for at din el-installation altid er forsvarlig og sikkerheden er i orden. Vores elektriker overmontører sørger for at du er orienteret gennem forløbet og besvarer dine spørgsmål.

Vi kan hjælpe med diverse elektriker opgaver som tilslutning af hårde hvidevarer, ny gruppetavle eller udskiftning af hele eller dele af din husinstallation.

Byens bedste elektriker til ny el-installation

Som et resultat af de mange nybyggede huse i 70’er og 80’er er der mange som har brug for at blive totalrenoveret med ny el-installation. Som Aut. el-installatør kan vi varetage hele den opgave og giver gerne et fast tilbud, så du ved hvad du kan regne med.

Det er afgørende for din renovering, at du vælger den rigtige elektriker i kolding, så der ikke opstår udfordringer under eller efter arbejdet er udført. Vi sikrer dig at du ikke får nogle uheldige oplevelser og holder også gerne et el-eftersyn hvor vi gennemgår det meste synlige arbejde med dig. Det er hvad vi kalder en alsidig elektriker.

Smarthome

Vi har gennem de senere år leveret mange huse med smartinstallationer. Typisk ser vi det gennem nybyggede huse, hvor de ønsker at kunne styre gulvvarme, lys, hårde hvidevarer og andre elektriske installationer via en smartphone.

Smarthome eller smarthouse er ikke kun for nye huse. Det kan også lade sig gøre i ældre installationer. Vi sender gerne en af vores erfarne svende forbi og tager et kig.

Succes elektriker med speciale i netværk og WIFI

Som et led i en moderne familie er det vigtigt at have et stabilt internet. Uanset om du arbejder hjemme, eller du har børn som bruger tid online. Nogle arbejdsstationer har brug for en trådet netværksinstallation og andre kan bruge WIFI.

Har du et hus med dårligt WIFI signal, kan du supplere med et mesh netværk. Her forlænger man signalet med små Access Points. Med AP’er sikrer vi at hele dit hus har optimal WIFI signal, også selvom du har flere etager.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os