Varmepumpe 2022? Kan en betale sig?

Er du klar til at spare penge på din varmeregning? Så er en varmepumpe et godt sted at starte. Læs med her.

Er du en af de mange danskere, der på på baggrund af de seneste episoder i europa oplever dyrere el, gas og olie? Hos TK-TEK A/S oplever vi stor efterspørgsel på varmepumper.

Panasonic varmepumpe

Ofte er det spørgsmål til varmepumpe som:

  • Kan en varmepumpe dække hele huset?
  • Skal jeg vælge luft-til-vand eller luft-til-luft?
  • Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?
  • Er varmepumper ikke primært til sommerhuse eller mindre huse?

Mange års erfaring viser, at varmepumper er lige så stabile som traditionelle opvarmningsformer, så længe anlægget er tilpasset den enkelte bolig og vedligeholdes med et årligt varmepumpeftersyn.​​​ (kilde: ok.dk)

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dit behov og sørger for at varmepumpen er tilpasset din bolig og din behov. Vores ekspertise som elektriker og vores lokale ekspert på området, Søren kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om jeres behov. Bor du i Kolding eller omegn, kan en lokal elektriker fra kolding være billigere grundet kørsel og vedligehold senere.

Skal jeg vælge luft-til-vand eller luft-til-luft?

Dette mere komplekse spørgsmål, kan måske besvares med en afklaring omkring hvad luft-til-vand egentlig er? Vand aspektet i navnet indikerer nemlig at brugsvandet i ejendommen varmes op via varmepumpen. Ønsker du derfor at din varmepumpe skal fungere som varmekilde i ejendommen, så er luft-til-vand det eneste rigtige valg. Som aut. elinstallatør kan vi hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os i dag på 7551 7252 eller info@tk-tek.dk.

Luft til luft varmepumpe, kan varme ejendommen op, men kræver stadig at du har varmt brugsvand fra eksempelvis fjernevarme, fyr eller måske jordvarmeanlæg.

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Hvor meget strøm varmepumpen bruger, afhænger af størrelsen og hvordan du bruger den. Bruger du den som luft-til-vand, til at varme ejendommen op, bruger den mere end hvis den blot skal varme op. Kontakt Søren og få en god snak om hvad det koster i strøm.

Er varmepumper ikke primært til sommerhuse eller mindre huse?

Nej slet ikke kun for sommerhuse. Faktisk ser vi et stigende antal huse som vælger varmepumpe, fordi det er billigt og effektivt.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os