Indbygningsspot, loftspot og vægspot

Spots fås i flere varianter, udformninger og med forskellige funktionelle egenskaber.

Indbygningsspots

Spotlys i moderne og stilfuldt bad

Et spot der bygges ind i loftet, så det går helt plant med det øvrige loft. Giver et smart og moderne look og genere minimalt.

Kræver at der kan bores et hul op, svarende til den størrelse spot du ønsker.

Loftspots

Loftspot monteret på skinne

Spots hængende på skinne eller beslag kan med de rigtige omgivelser give et rustikt og moderne look. Frithængende spots har den fordel at de kan drejes længere og du kan finde et spot som passer ind i omgivelserne.

Vægspot

Spots monteret på væg udenfor

Et vægspot er som navnet indikerer, et spot vi montere på væggen. Det bruges ofte i trappeopgange, ved udendørsbelysning eller i rum med højt til loftet.

Uanset hvilken variant af spots du vælger, så har spots et smart og moderne look. Du kan indbygge eller bruge det som udsmykning i rummet. Særligt i nye huse ser vi indbygningsspots som er monteret i ét plan med det resterende loft og loftspots i butikker til at fremhæve varer, billeder el. lign.

Afhængig af hvad du skal bruge spotlyset til, kan vi hjælpe med at vælge den rigtige. Hos TK-TEK montere vi efter jeres behov og hvordan lyset skal bruges. Derfor tager vi en snak om der er behov for lysdæmpning, farver, varmt eller koldt lys og om det skal indgå som IoT, hvor du kan styre lyset fra din smartphone eller tablet. Vores dygtige elektrikere rådgiver og montere.

Tag mig med på råd

Jeg kommer forbi hos dig og sammen tager vi et kig på din bolig.Nogle gange kan det være lettere at beslutte, hvis du har set og rørt ved produktet.

Efter første møde, får du et tilbud med fast pris og tidsramme for montering. Tidsrammen afhænger typisk af om vi skal montere som en del af en større renovering og skal koordinere med andre håndværkere.

Loftspots og spots
kontaktoplysninger

Vi samarbejder bl.a. med Hidealite og SG, som har flotte, moderne og funktionelle spots.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os