Udendørslys

Vi kommer gerne forbi og tager en snak om jeres udendørslys. Vi har stor erfaring og er klar til at montere året rundt.

Elektriker Kolding TK-TEK A/S

Det er ikke kun inden for at vi installere og montere lys. Udendørslys er en del af indkørsler, gangarealer, haven, terrasse eller udestuen. I dag er findes der rigtig mange muligheder for god belysning, både med smart-funktioner, sensor, timer til tænd og sluk eller manuel tænd og sluk.

Hvorfor udendørslys?

Der findes mange årsager til at få installeret lys udenfor. Det kan være af:

  • funktionelle årsager; Når du parkere bilen, cyklen eller kommer hjem efter mørkets frembrud og skal finde vej gennem indkørslen til hoveddøren. Det kan også være at du skal ud til skuret og gerne vil kunne se hvor du går. Udendørslys hjælper med at lyse sti og indkørsel op.
  • sikkerhedsmæssige årsager; Indbrudstyve kan ikke lide at blive set og lys kan både alarmere dig og dine naboer om at der er bevægelse uden for.
  • udsmykning; Hvis du har en have med fisk, flotte blomster, orangeri eller andet, kan et dæmpet lys skabe lyse op og gøre det rigtig hyggeligt.

Vi oplever typisk en stor efterspørgsel på udendørsbelysning i den mørkere del af året. Det er dog lettere at installere lys i haven, hvis vejret er godt og jorden er til at grave i. Hold dig derfor ikke tilbage, kontakt os i god tid og udnyt lyset resten af året.

Hvem får lavet udendørslys?

Boligejere, cafeer, udlejere og boligforeninger får af forskellige årsager installeret lys. Går du med tanker om at få installeret lys udenfor, så kontakt os i dag og få et tilbud.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os