El-arbejde

Vi udfører forskelligt El-arbejde i Kolding og omegn

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent elektriker? Vores dygtige elektrikere og el installatører er klar til at hjælpe jer ved

Elektriker Kolding arbejder

Bolighandel

Har du brug for en elektriker til at gennemgå og løse problemer inden huset skal sælges? Vi giver et uforpligtende tilbud, på baggrund af et møde og gennemgang af fejl/mangler inden du kontakter ejendomsmægler.

Mindre renoveringer

Alle huse får med tiden brug for at få skiftet en stikkontakt eller et lampeudtag. Vi kommer forbi uanset størrelse. De små renoveringer kan forebygge en senere skade og spare dig for mange penge.

Total renoveringer

Vores dygtige elektrikere har stor erfaring ved ombygning, totalrenovering og husfornyelse. Vi giver et fast tilbud, på baggrund af et byggemøde. Vi rådgiver og udfører hele netværk, tele og elinstallationen i huset. Vi gennemgår med dig løbende og efter behov.

Tilslutning af komfur, vaskemaskine, tørretumbler m.fl.

Har du brug for hjælp til at få tilsluttet dine hvidevarer? Vi kigger forbi hurtigt og montere uden problemer din nye vaskemaskine, tørretumbler eller etablere stik til samme.

Har du allerede installeret dine hvidevarer, men har brug for at få dem tilsluttet i en fast installation, så kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Netværk og data

Med streamingtjenester, Smart-TV, bærebare computere, smartphones og andre IoT enheder er det vigtigt at dit netværk fungerer optimalt. Vi kan hjælpe med at trække netværksstik, udskifte gamle kabler. Vi hjælper med at konfigurere din router og trådløse netværk og eventuelt opsætter et eller flere trådløse access points. Uanset hvad, sikrer vi optimal hastighed i hele husstanden.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os