Wiser Energi

Wiser Energy – intelligent energimåling

Overvåg dit el-forbrug med Wiser Energy din smartphone eller tablet

Få nemt et overblik over dit elforbrug i boligen. Wiser Energy styres via en app, som fungerer gennem et Wiser IP-modul og PowerTag energisensor i el-tavlen.

Her på siden kan du se meget mere om Wiser Energys fordele for dig.

TK-TEK A/S er Wiser Specialist – som betyder at vi håndtere hele processem fra indkøb, opsætning, konfigurering og selvfølgelig en præsentation af hvordan i kommer godt i gang.

Er du interesseret?

Wiser Energy – intelligent energimåling
Er du interesseret?
kontaktoplysninger
Wiser Energy app

TK-TEK A/S er Wiser Energy specialist

Spar penge på elregningen

Når vi hos TK-TEK har installeret jeres nye Wiser Energy, kan i følge jeres forbrug minut for minut. I kan samtidig se hvornår og hvor i bruger mest strøm.

Fra og med 2020 vil strømmen blive dyrere i spidsbelastede tidsrum. Her vil i med app’en kunne få et hurtigt overblik og eksempelvis planlægge hvornår vaskemaskine, tørretumbler eller andet skal køre for at spare på elregningen.

Overvågning let via mobil eller tablet

Wiser Energy kan installeres på smartphone og tablets. Wiser app’en bliver konfigureret så i kan følge med elforbruget på farten og samtidig blive opmærksomme hvis noget ikke stemmer.

Skulle der være et køleskab som pludselig overforbruger fordi det ikke er lukket, vil i kunne se det hurtigt – eller hvis en enhed som fryseren eksempelvis er gået i stykker. Med Wiser får i fuld kontrol og et klart billede af jeres elforbrug.

El-bilen

Har du en elbil som du gerne vil følge med i forbruget på? Med Wiser kan du følge forbruget på de enkelte grupper og derfor også din ladestander.

Det giver et rigtig godt overblik over jeres omkostninger og giver ingen ubehagelige overraskelser.

Er det en firmabetalt bil, kan du med Wiser Energy sende forbruget videre og få afregnet uden besvær.

Solceller på tag

Eksempel på kunde med solceller

For nogle uger siden installerede hr. og fru Nielsen solceller på taget. Fru Nielsen fortalte begejstret sine venner om løsningen. Det gik dog hurtigt op for hende, at hun ikke kunne vise, hvor meget energi solcellerne helt nøjagtigt producerer. Hun har nu fundet ud af, at hun kan vise disse informationer ved at bruge PowerTag og app’en Wiser Energy.

Hun har downloadet app’en, og kan nu følge med i energiforbruget og energiproduktionen i realtid. Så har hun alle argumenterne på plads, når hun vil overbevise sine venner om at gøre det samme.

Læs mere på lk.dk

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os