Søger du en elektriker i Kolding?

Hvad vil det betyde for dig, hvis din elektriker har fokus på præcis det, der er vigtigt for dig?

TK-TEK A/S finder du i Kolding, men med landsdækkende service. Vi er aut. el-installatør med fokus på kvalitet og tryghed. Vi udfører alle slags installationsopgaver og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder

Aut. elektriker Kolding

Vores kontor og lager finder du i Kolding Syd, nær Kolding Arena. Uanset om du har brug for en elektriker til at hænge nogle lamper op eller en større installation, kan vi hjælpe.

Siden 2006 har vi været aut. El-installatør inden for private, erhverv og detail.

Du kan forvente en professionel samarbejdspartner, der er faglig dygtig og sætter fokus på netop dit behov.

Elektriker til private, erhverv og detail

Vi gør os umage i vores arbejde, uanset hvilken opgave vores dygtige elektrikere skulle stå foran. Vi har siden start haft stort fokus på sparring internt og specialisering, så hver mand har en række kernekompetencer de brænder for.

Vi har bl.a. elektrikere med stor interesse for

  • solceller,
  • varmepumper,
  • netværk,
  • nybyg,
  • renovering.

Det giver os mulighed for at sende en dygtig elektriker, hvor du trygt og sikkert kan overlade arbejdet. Du vil opleve at der bliver arbejdet effektivt og kvalitetsbevidst.

TK-TEK A/S er kåret til Årets Succesvirksomhed 2019

Vi er glade og stolte over at være kåret til årets ”Succes virksomhed 2019”. Erhvervsprisen er et resultat af vores solide finansielle resultater i en længere årrække.

Vi gør vores ypperste for at vores kunder får den bedste service hver gang. Det kan vi takke hele teamet ved TK-TEK A/S for.

Tak og tillykke til jer alle.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os